MINUSTA

 Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Createllan sivuille!

HUOM Koronatiedote!
Koronan takia vauvakuvauksissa on tauko ja olen luopunut studiostani. Tämä sen takia että itse kuulun kroonisen sairauden takia riskiryhmään.
Kun koronatilanne helpottuu ja olen saanut rokotteen alan tekemään vauvakuvauksia taas, mutta silloin lähinnä dokumentaarista lämminhenkistä kuvausta vauvan omassa kodissa.
Yksivuotiskuvaukset ja perhekuvaukset onnistuvat ympäri vuoden ulkomiljöössä sillä voin joustaa niin että kuvauksessa on säävaraus eli voimme odottaa sään suhteen sopivaa päivää.


Terveisin, Camilla


Kuka minä olen?
Olen äiti, vaimo, isoäiti ja ammatiltani potretti- ja sisustusvalokuvaaja. Turku on synnyinkaupunkini ja muutaman saaristossa vietetyn vuoden jälkeen jälleen kerran rakas kotikaupunkini.


Aloitin valokuvaustoimintani yhdeksän vuotta sitten ja olen siitä asti tehnyt kuvia niin kotimaisille kuin

ulkomaalaisille sisustus- ja lifestyle- lehdille, sekä yksityisille ihmisille. Pidän sisustamisesta, luontokävelyistä, hyvästä ruuasta ja kuntoilusta. Harrastan lihaskuntotreeniä säännöllisesti ja kotona venyttelen, meditoin ja teen erilaisia käsitöitä. Osa vauvakuvauksessa käytettävästä rekvisiitasta on omaa käsialaani. Neuletyöt rentouttavat ja tuovat vastapainoa hektiseen arkeen. Olen myös innokas kirpputoriasiakas ja osa studion rekvisiitasta on uusiokäytössä olevaa materiaalia. Kestävä kehitys on osa arvomaailmaani. Studiolle päätyvät puulaatikot, korit ja pienet kalusteet jotka ovat suosittuja tuunauskohteitani.


Mitä tarjoan sinulle?
Koska olen aiemmin ollut päivähoitoalalla, viihdyn lasten ja perheiden parissa. Kuvaan vastasyntyneitä vauvoja, lapsia ja perheitä. Voit myös ottaa yhteyttä jos tarvitset odotusajan kuvia, rippikuvia, ylioppilaskuvia, muita valmistujaiskuvia tai potretteja. Hinnastosta löytyy erilaisia pakettihintoja ja varmasti löydämme sinulle
jotain sopivaa. Laita viestiä toiveistasi!


Vastasyntyneen kuvaukset tehdään vauvan ollessa alle kahden viikon ikäinen. Vauva on silloin vielä ihanan uninen ja vähemmän herkkä ulkoisille asioille. Vauvan kasvaessa hänestä tulee herkempi äänille ja valoille ja hän saattaa saada hormoninäppyjä kasvoihin. Kalenterini täyttyy nopeasti joten laita minulle viestiä
ajoissa, vaikka jo raskauden puolessa välissä. Sovimme alustavan ajan, mutta lopullinen päivä lyödään lukkoon kun vauva on syntynyt.


Vastaan mielelläni kysymyksiin joten laita minulle viestiä niin varataan sinulle

kuvausaika!


Olen kaksikielinen joten voi olla minuun yhteydessä myös på svenska.