Hej!

Jag är Camilla Hynynen, född och uppvuxen i Åbo, men numera bosatt  i Pargas. Mitt företag Creatella fick sitt namn av orden create och tell, dvs kreativt berättande i bild och i ord. Mitt motto är att fotografera med kärlek och attityd.

Milli-1Jag jobbar för inhemska men också för nordiska inrednings- och lifestylemagasin, men utöver det fotograferar jag också porträtt. Ibland arbetar jag för företag och då kan det gälla bilder för hemsidor, interiörer, produktfotografering eller fotografering av tjänster. Skall du sälja ditt hus eller din lägenhet kan jag komma och fotografera fina och representativa försäljningsbilder. Jag älskar det naturliga ljuset och använder mig alltid av det om det bara är möjligt.
Kring min studio i Pargas finns också en fantastiskt fin miljö att fotografera i, men jag kommer också hem till dig om så önskas.

Tack vare mitt förra yrke som barnskötare på dagis har jag lätt att umgås med barn. Att kunna kommunicera avslappnat under fotograferingen gör det hela så mycket smidigare. Kommunikation och tillit är också viktigt när jag som inredningsfotograf besöker familjer som öppnar upp sitt hem för mig.

På min fritid är jag hustru, mamma, (barnen är vuxna), nybliven farmor och matte till en envis terrier och två katter. Jag fotograferar också på fritiden, bloggar och tycker om att röra på mig.

Hör av dig så berättar jag mer!

Creatella- Pictures with love and attitude!