Hei!

Olen Camilla Hynynen, freelanserina toimiva valokuvaaja. Olen syntynyt ja kasvanut Turussa  mutta nykyään asun Paraisilla. Yritykseni Createllan nimi syntyi sanoista create and tell. Luovaa kertomista kuvin ja sanoin. Mottoni on, että kuvaan rakkaudella ja asenteella.

Milli-1Teen töitä suomalaisille ja pohjoismaisille sisustus- ja lifestylelehdille, mutta sen lisäksi teen myös potrettikuvauksia. Välillä kuvaan myös yrityksille, eli teen esimerkiksi kuvia kotisivuille, tuotekuvauksia, kuvaan interiöösiä tai palveluita. Jos olet myymässä asutoasi voin tulla tekemään kauniita ja edustavia myyntikuvia. Rakastan luonnonvaloa ja pidän sitä lähtökohtana kuvauksissa aina kun olosuhteet suovat. Minulla on studio Paraisilla, keskellä kaunista luontoa jota myös voi käyyttää kuvauksissa. Tarpeen mukaan tulen myös kotiisi kuvaamaan.

Minulla on entisen ammattini ansiosta helppo tulla toimeen lasten kanssa. Vuodet lastenhoitajana päiväkodissa opetti miten lasten kanssa kommunikoidaan. Tämä auttaa luomaan rennon ja mukavan tunnelman kuvaustilanteessa . Olen iloinen ja tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa. Kommunikaatio ja luottamus on tärkeää myös sisustuskuvaajan työssä kun vieras ihminen avaa minulle kotinsa oven.

Vapaa-aikanani olen vaimo, äiti (lapset ovat jo aikuisia), famu ja itsepäisen terrierin ja kahden kissan omistaja. Valokuvaan paljon myös vapaa-aikanani. Ylläpidän blogia ja pidän liikunnasta.

Ota ihmeessä yhteyttä niin kerron lisää!  Creatella- Pictures with love and attitude!